Wie is Claudia

Mijn naam is Claudia Vermeulen-Grootegoed, ik ben 45 jaar, getrouwd en moeder van 3 dochters. 

Hoe ben ik tot Bewust leven en eten gekomen? 

Na het afronden van de opleiding HAVO, heb ik een hostess opleiding gevolgd waarbij ik ontdekte dat ik het leuk vond om presentaties te geven. 

Tijdens mijn werkzaamheden voor een paar jaar als secretaresse, besefte ik dat ik blij werd van de verschillende contacten met mensen. 

Vooral om mensen te ondersteunen, naar ze te luisteren en inzicht te geven. In de avonden en weekenden danste ik in een showballet en ontwikkelde ik me tot aerobic lerares. 

Daarna ben ik werkzaam gebleven in de dans en aerobic wereld. Ik volgde cursussen die mij inzicht gaven in mijn psyche en in de psyche van anderen. 

Mijn passie vond ik tijdens de NEI- opleiding en daaropvolgend de Kinder NEI – opleiding. Met NEI ( Neuro Emotionele Integratie ) kan je met behulp van kinesiologie (spiertest) feilloos met je onderbewuste communiceren. 

Daarmee kan je emotionele blokkades opzoeken. Deze blokkades houden je vaak vast in een patroon die je weerhouden om te leven zoals jij wilt. Met NEI kan je deze blokkades opruimen. Hierna richtte ik mij op een mooie opleiding van Body & Mind Fulness, waarin je met bewegingsseries van yoga, tai chi en meridiaan stimulatie snel in balans kan komen. 

 Heel gelukkig ben ik met mijn autodidactisch vermogen en heb hierdoor, samen met andere deskundigen, de onderzoeksmethode van Bewust leven en eten kunnen ontwikkelen.  Velen heb ik nu al op weg mogen helpen met succes. Binnenkort kunt u resultaten lezen op de website.