Cliënt ervaringen


Van alles heb ik geprobeerd:

Van alles heb ik geprobeerd en ik was van plan om voor de 2de keer met injecties te gaan afvallen. Maar toen hoorde ik van Claudia en haar methode en ik wilde graag weten wat de oorzaak van mijn overgewicht was. Dat weet ik nu en ik ben heel blij met het resultaat. Ik weet welke sport bij mijn lichaam past en waar ik van aan kom en van wat ik kan eten om in gewicht af te nemen. Zonder hongergevoel ben ik afgevallen . Ook heb ik de nodige emoties losgelaten, waardoor ik weer straal!

- Tamara

Mijn ervaring deel ik graag! 

Als kind tobde ik al met mijn gewicht. Mijn schildklier werkte te traag. Ik werd erg onzeker. Ik wilde niet zo zijn. Het was voor mij niet haalbaar om altijd streng te diëten. Ik hield dat erg moeilijk vol. Mijn probleem zone WAS mijn buik. Ik ben na 2 bevallingen naar het ziekenhuis gegaan om informatie te krijgen over buikwandcorrectie. Maar ik moest eerst afvallen volgens de arts, maar hoe??? Ik ontmoette Claudia via Zumba les en zij vertelde wat ze had ontwikkeld. Ze bood mij een gratis intake aan en ik was gelijk enthousiast. Ik kreeg in het eerste consult al handvatten waar ik mee verder kon en we zijn met negatieve gedachten (overtuigingen) aan de slag gegaan, want ik vond mezelf weinig waard. Het mooie vind ik, geen lichaam is hetzelfde en Claudia geeft advies op de persoon afgestemd en het werkt! Ik heb onder begeleiding van Claudia het geadviseerde gewicht van de arts gehaald. Ik ben 13 kilo afgevallen. Ik ben inmiddels geopereerd en Claudia ontzettend dankbaar. Ik wil graag benadrukken, als het mij lukt, lukt het een ander ook!. Veel succes, liefs Janny.

- Janny

Al sinds 13 jaar heb ik overgewicht en probeerde van alles. 

Het laatste ben ik wekelijks naar een bijeenkomst geweest en had 4 weken mijn uiterste best gedaan zonder resultaat en toen hoorde ik van Bewust leven en eten. Tijdens het eerste consult met Claudia ontdekte zij, dat ik een genetische aanleg heb om eiwitten niet goed te verteren. Dat betekend dus voor mij, dat ik alle diëten waarin ik veel kip en eieren mag eten, beter niet kan volgen. Ik snapte gelijk waarom ik bij het laatste dieet programma niets afviel. Het afvallen ging daarna moeiteloos. Claudia zal nooit voor een crashdieet kiezen, want zij wil dat haar klanten een gebruiksaanwijzing voor de rest van hun leven hebben! En die heb ik nu! Claudia heeft ook de beste manier van bewegen voor mijn lichaam uitgetest en ik ben daar zeer blij om! Het past mij en het sporten gaat zonder moeite. En wat ik echt wil vermelden; ik gebruikte al 13 jaar een lichte anti-depressiva om te kunnen slapen en nu heb ik het middel niet meer nodig en slaap heerlijk. Ik ben bewuster gaan eten, maar voor mij geldt absoluut ook bewust leven. Veel mensen zeggen dat ik straal en dat komt niet alleen door het afvallen.

- Monique